Your cart
Nu mai sunt produse in cosul tau
Cu participarea maeştrilor voştri gastronomi favoriţi şi a autorilor voştri favoriţi de cărţi de bucate, Studiul China – Colecţia de reţete a vedetelor include feluri de mancare de la Lindsay S. Nixon, autoarea seriei de cărţi Happy Herbivore; de la Del Sroufe, autorul bestsellerului New York Times Furculiţe in loc de cuţite – Carte de bucate; de la Laura Theodore, gazda emisiunii Jazzy Vegetarian de la PBS; şi de la cercetătorul de top in nutriţie, dr. John McDougall. Toţi urmează principiile alimentare recomandate de cartea Studiul China.
Chiar şi mai bine, cu feluri delicioase precum burgerii din năut de la Dreena Burton; ingheţata de ciocolată cu mentă de la Heather Crosby; salata de quinoa Fiesta de la Christy Morgan; şi fettuccine cu ciuperci de la Christina Ross, această colecţie de reţete este potrivită pentru orice eveniment sau poftă.
Beneficiind de un cuvant inainte al dr. T. Colin Campbell, coautor al bestsellerului Studiul China, cartea de faţă, Studiul China – Colecţia de reţete a vedetelor este una dintre cele mai bune ajutoare pentru o alimentaţie sănătoasă şi savuroasă.