Imprimanta Epson EcoTank M1120 (11CG96403) cu cerneala neagra.

Imprimanta Epson EcoTank M1120 (11CG96403) cu cerneala neagra.

Epson
PRINT-000001
Ultimele produse in stoc
856,02 lei
Cu TVA livrare in 1 - 7 zile lucratoare
Multifuncţional monocrom cu sistem integrat de rezervoare de cerneală
Profitaţi de avantajele imprimării mobile şi reduceţi costurile cu imprimarea cu acest multifuncţional EcoTank fiabil, cu consum redus de energie şi care vă ajută să economisiţi timp.
Bucuraţi-vă de avantajele imprimării mobile şi de economii considerabile cu acest multifuncţional EcoTank durabil, rapid şi economic, cu rezervor de cerneală reîncărcabil. O soluţie economică. Imprimaţi până la 5.000 de pagini folosind cerneala neagră inclusă în cutia imprimantei1. Veţi realiza rapid printuri, deoarece nu mai trebuie să aşteptaţi ca echipamentul să se încălzească, iar viteza de imprimare este de 15 ppm2. Conectaţi-vă cu uşurinţă prin Wi-Fi şi utilizaţi gama Epson de aplicaţii mobile de imprimare.


Categorii asociate cu aceast titlu:

Descriere

Profitaţi de avantajele imprimării mobile şi reduceţi costurile cu imprimarea cu acest multifuncţional EcoTank fiabil, cu consum redus de energie şi care vă ajută să economisiţi timp.Bucuraţi-vă de avantajele imprimării mobile şi de economii considerabile cu acest multifuncţional EcoTank durabil, rapid şi economic, cu rezervor de cerneală reincărcabil. O soluţie economică. Imprimaţi pană la 5.000 de pagini folosind cerneala neagră inclusă in cutia imprimantei1. Veţi realiza rapid printuri, deoarece nu mai trebuie să aşteptaţi ca echipamentul să se incălzească, iar viteza de imprimare este de 15 ppm2. Conectaţi-vă cu uşurinţă prin Wi-Fi şi utilizaţi gama Epson de aplicaţii mobile de imprimare. Consumabile la costuri mici Deoarece veţi alimenta rar rezervorul de cerneală, veţi putea economisi peste 90% din costul pe pagină cu recipientele de cerneală achiziţionate ulterior4. Rezervorul din faţă este special conceput pentru a asigura reincărcări fără probleme, iar recipientele au un sistem cu flux de aer, ceea ce inseamnă că procesul de incărcare nu necesită presiune. Datorită afişării nivelurilor cernelurilor din partea frontală, veţi şti mereu cand este necesară reumplerea.Reduceţi costurile cu imprimarea Multifuncţional economic cu rezervor de cerneală şi cantitate mare de cerneală inclusă in cutia imprimantei Reduceţi consumul de energie electrică Economisiţi pană la 95% la consumul de energie electricăReincărcaţi şi nu vă mai faceţi griji Imprimaţi mii de pagini folosind cerneala inclusă in cutia imprimantei Imprimare rapidă şi Wi-Fi Imprimare mobilă la viteze de 15 ppm2 şi fără a fi nevoie să aşteptaţi ca echipamentul să se incălzească

Detalii ale produsului

Barcode
0
Discount
0

Reviews (0)

Nu exista recenzii

1 alt produs in aceeasi categorie:

Product added to wishlist