• -15%
Găseste-mă - Andre Aciman | Polirom

Găseste-mă - Andre Aciman | Polirom

Editura Polirom
C006-001707
indisponibile
38,21 lei 44,95 lei -15%
Cu TVA

Traducere din limba engleză de Mihaela Ghiță

Continuarea bestsellerului Strigă-mă pe numele tău

Descriere

Poate că poveștile de iubire nu se termină niciodată – aceasta pare a fi ideea ce stă la baza noului roman al lui André Aciman, Găsește-mă. Îl reîntâlnim aici pe Elio Perlman, protagonistul din Strigă-mă pe numele tău, la zece ani după încheierea scurtei și tumultuoasei sale relații cu Oliver. Elio, devenit un pianist de succes, se mută la Roma, unde e vizitat de tatăl său, Sami Perlman, care se îndrăgostește în tren de o tânără pe nume Miranda. Peste alți ani, Elio va ajunge la Paris și, odată cu trecerea timpului, o întâlnire cu Oliver, prima sa iubire, devine inevitabilă.

Găsește-mă nu este însă o simplă continuare a poveștii din Strigă-mă pe numele tău. Este un roman de sine stătător, cu o mai amplă anvergură spațio-temporală, în care Aciman explorează feluritele fațete și vârste ale iubirii cu aceeași finețe a detaliilor și aceeași tensiune emoțională ce l-au făcut cunoscut în întreaga lume.

„Găsește-mă este o meditație lirică despre mutarea forțată într-un alt loc după ce distracția s-a terminat, despre misiunea sisifică de a încerca să recreezi vraja unei pasiuni a tinereții.” (The New York Times Book Review)

„Nu e nevoie să citești bestsellerul lui Aciman din 2007, Strigă-mă pe numele tău, ca să te îndrăgostești imediat de această continuare sexy și melancolică. Deși legată de cea dintâi, este o carte de sine stătătoare, o minunată odă închinată trecerii timpului, forței stăruitoare a iubirii adevărate și chinului singurătății.” (BuzzFeed)

„Aciman le dăruiește cititorilor o superbă poveste de iubire din secolul XXI, o reflecție asupra amintirii lucrurilor din trecut și asupra curajului de a înfrunta viitorul.” (Library Journal)

„Aciman scrie despre dorință cu o onestitate tranșantă, descriind cu aceeași claritate interacțiunile erotice și pe cele emoționale. Sexul poate fi sau nu tandru, relațiile pot fi de durată sau pasagere, dar sunt întotdeauna complexe, cu multe straturi ascunse.” (The Boston Globe)

Detalii ale produsului

Barcode
9789734683529
Autori
Andre Aciman
Nr. pagini
296
Editie
2021
Titlul cartii
Găsește-mă
Tip coperta
Brosata (Paperback)
Discount
15
Cod furnizor
9789734683529
Colectie
Biblioteca Polirom
Format
130 x 200 mm
Nou

Reviews (0)

Nu exista recenzii

Recomandari

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist