Your cart
Nu mai sunt produse in cosul tau
Aveti ceva pentru copilul meu care are un an?“, intreabă de obicei tinerele mame. Le arătăm cărtile noastre pentru cei mai mici cititori. El le răsfoiesc, dar nu reusesc să isi de seama cu care ar trebui să inceapă. Care carte ar putea să il ajute pe cel mic să invete despre creioane, culori si activităti?
Asadar ne-am intrebat: care este cea mai mică varstă la care un copil poate incepe să invete să tină un creion, să deseneze un punct sau o linie, să mazgălească si să facă activităti?
Autoarea, Ilona Bakšė, specialistă in educatie prescolară, s-a apucat să caute răspunsul la această intrebare. Are ea insăsi trei copii si a petrecut mult timp observandu-i pe copiii de grădinită. Le-a analizat comportamentul, mecanismele de intelegere, jocurile, abilitatea de a tine creionul, emotiile, nevoile si a făcut sute de desene impreună cu ei. De asemenea, s-a informat din numeroase publicatii stiintifice despre dezvoltarea copiilor, despre activitatea lor cerebrală si despre abilitătile si capacitătile lor. Impreună cu copiii, Ilona Bakšė a creat primele cărti menite să usureze procesul de invătare.
Acum avem ce le oferi micutilor vostri: un sistem de invătare numit Academia juniorilor, conceput anume pentru părinti si copiii lor isteti.
Chiar si cel mai mic cititor va avea sanse mai mari de reusită cu Academia juniorilor. Cel mai important aspect al acestui sistem este independenta pe care o dobandeste copilul, ceea ce ii deschide calea spre succes. Geniile se fac, nu se nasc. Cand campionii olimpici sunt intrebati cum au reusit, răspunsul lor este antrenamentul. Academia juniorilor reprezintă antrenamentul celor mici: de la desenarea unei linii sau a unui punct si pană la invătarea primelor litere si numere.
Un inceput bun este garantia unui viitor plin de succes!